Despre noi


Echipamentul de protectie, LAHTI PRO urmăreste o linie modernă de îmbrăcăminte de protecție realizate pentru a asigura un înalt grad de siguranță și confort în timpul lucrului. Se caracterizează prin calitate ridicată, materiale și finisaje rezistente, culori și modele versatile.

 

Acest echipament de protectie conferă siguranța muncii în diverse ateliere, fabrici, șantiere de construcții, lucrări de grădinărit etc. LAHTI PRO este mai mult decat un brand de echipament de protecție: este un brand care îmbină utilitatea cu confortul și ultimele tendințe vestimentare din domeniu.

talpa-tpr-inalta calitate

 

 

Echipamentul de protectie este proiectat pentru a satisface la un grad cat mai înalt nevoia de protecție si siguranță a utilizatorilor. Portofoliul LAHTI PRO este unul foarte diversificat cuprinzând soluții potrivite pentru protecția cât mai completă a utilizatorilor.

Printre produse amintim: căști ventilate, măști de protecție, șepci, căciuli, ochelari cu protecție UV, bandane, cămăsi, bluze polar, geci ski, mănusi cu protecție termică, bluză și pantaloni de corp cu protecție termică, șosete, cizme ultra-usoare, cizme îmblănite, bocanci etc. Varietatea produselor crează per ansamblu imaginea îmbinării perfecte dintre protecție și modă, sub motto-ul „Protecție la modă” .